Over ons

WIE ZIJN WIJ

Kleuskens Bouw- & Timmerwerken houdt zich sinds 2012 bezig met alle voorkomende timmerwerkzaamheden. Of u nu een aanbouw wilt, een overkapping, een handgemaakte tafel of schuurdeur, bij Kleuskens Bouw- & Timmerwerken bent u aan het juiste adres.

Van ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering, wij denken graag met u mee. Daarnaast staan wij ook bij onderhoud en (kleine) reparaties voor u klaar. Dankzij de jarenlange ervaring is geen enkele klus te klein of te groot. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Werk

RECENT WERK

Diensten

WAT ZIJN ONZE DIENSTEN

Kleuskens Bouw- & Timmerwerken biedt u een breed scala aan timmerwerkzaamheden, bouwklussen en onderhoud. Van ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering, wij denken graag met u mee.
Verbouwingen

Of u nu een grote of een kleine verbouwing wilt uitvoeren, Kleuskens Bouw- & Timmerwerken kan u hier in bijstaan.
Denkt u bijvoorbeeld aan een gehele renovatie van een (oud) pand, een aanbouw, overkapping, tuinhuis, alle opties zijn bespreekbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Reparaties

Voor (kleine) reparaties aan bijvoorbeeld houtwerk, deuren e.d. kunt u contact opnemen met Kleuskens Bouw- & Timmerwerken. In overleg is veel mogelijk. Stel uw vragen via ons contactformulier, dan komen wij daar zo snel mogelijk op terug.

Onderhoud

Uw huis en bijgebouwen zijn voor een lange levensduur gebaat bij goed onderhoud hiervan. Denkt u bijvoorbeeld aan de sloten die elk jaar even bijgesteld moeten worden, kleine reparaties die nodig zijn, een algehele controle van het houtwerk enz. Kleuskens Timmerwerken verzorgt dit met plezier voor u.
Neem contact met ons op, dan kijken wij graag met u mee naar wat nodig is.

Contact

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Wilt u graag kennismaken en kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via kenny@kleuskenstimmerwerken.nl, bel 0681625106 of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Kleuskens Bouw- & Timmerwerken
Crommentuynstraat 32  I  5964 NM Meterik
0681625106  I  kenny@kleuskenstimmerwerken.nl
KvK 55562027  I  BTW nr.: NL001565134B13

Partners

Wij werken samen met betrouwbare partners waardoor wij een volledig pakket aan diensten kunnen bieden.
Hieronder vindt u enkele van de partijen waarmee wij samen werken.

Bouwbedrijf John Hendrix
• Bouwbedrijf Ger Zegers
Bert Tacke Dakservice
Jeurissen Zonwering
Marcel Seuren Stukadoorsbedrijf
Installatiebedrijf Klaassen Bouman
Van der Sterren Stukadoorsbedrijf
Meterik Electro
Henri Kramer Betonvloeren